elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Ta dig i brasan...


Jag har aldrig fattat det där med majbrasor. Så fruktansvärt trist med att stå och glo på en brasa...

Har varit ledig idag. Jens drog till Mjölby för att träffa en vän så jag packade med mig fika och letade upp en plats i solen. Satt och njöt av stillheten i min ensamhet, läste skvaller och drack kaffe i min fina kaffemugg.




Ikväll var vi och mina älskade föräldrar ute och käkade, firade Jens som fyller år i veckan.

Jäkligt mätt och trött.






Underbart!!!

For free

The best things in life are free!!! Tog mig en solig promenad, mycket härligt!

Söndag




Jag lyckades sova till 09.45 idag!! Det är nog rekord, jag sover aldrig länge. Somnade inte förrän närmare halv fyra, var inte alls trött när jag kom hem. Pigg och hungrig var jag.

Bent Dalqvist höll upp stämningen och var lika galet glad som vanligt. Det är inte ofta man träffar folk med sådan underbar energi! Det var precis vad jag behövde!

Fick en gullig lapp av Bengan, den åker upp på kylskåpet :)



Finaste Natali och Bengt



Nej nu blir det kaffe och sen borde jag ut och röra lite på min kropp...om jag orkar...


Sista kvällen


Go kväll!!

Hoppas ni har en skön lördag! Jag ska ta och fixa till mig lite för att göra sista kvällen på Strandbaren, kvällen till ära har vi Bengt Dalqvist här igen.

Sammarbetet mellan oss på CLUB OXID och Strandbaren har upphört. Jag tänker inte kommentera det vidare. Lite trist, men ibland blir det som det blir. Vi skulle ha kört maj ut men så är alltså inte fallet.

Hur det blir med mig? Jo det ligger i planeringsstadiet, jag har iaf gjort mitt i den här stan på nöjesfronten :) Men jag har inte gjort mitt i andra städer, jag har alldeles för många bra idéer och för mycket fritid haha. Jag håller er uppdaterade.

Vad det gäller Tranås så har jag hört ett litet rykte om en nysatsning på ett annat ställe,går det igenom så kommer det bli grymt!!!!

På tal om heeeelt andra saker så måste jag erkänna att jag diggar jeansväst. Hur snyggt är det inte? Supersnyggt tycker jag!






Fredag, findricka och gröna fingrar


Go kväll sönosar!

Det blir lite knasigt när jag mobilbloggar, texten hamnar i slutet och jag vet inte varför men ni får stå ut med det för jag har ingen aaaaning hur man gör för att ändra på det :)

Jag har jobbat själv hela veckan för chefen och resten av butikskedjan drog till soliga Spanien på affärsresa. Det går bra nu minsann. Jag har städat hela veckan, lyft på varenda liten pinal och jagat damråttor som om det inte fanns någon morgondag, sålt har jag också gjort och haft de vanliga psykfallen på besök...Tranås, psykfallens favoritstad.

Chefen blev iaf väldigt glad för mitt pedantiska städande (hade tom. lagt allt i raka linjer på hans arbetsbänk) Så jag fick en flaska findricka :) Mmmm den kommer sitta fint




Är btw sjukt stolt över mina blommor hemma. Behandlar dem som små barn, har alltid varit katastrof med blommor men nu jäklar har alla överlevt länge. Otroligt stolt över min ros, får nästan en liten tår i ögat när jag tittar på den! Jag är ju grym på grönt!!!!




Vet ni vad jag gjorde förut???? Jag var och TRÄNADE!!! Det finns tydligen muskler i min kropp de har bara vilat ett bra tag. Herregud jag kommer inte kunna gå imorn men så gött det känns. Jag har inte sett ett gyms insida på säkert ett år. Jag måste ta tag i det här nu känner jag...


Solsken på en FREDAG

Det är fredag och solen skiner!!!!

@work

Är på jobbet och ska äta en nyttig kartonglunch...så går det när man inte orkar laga mat! Har min flanellskjorta på mig och tänker på Maggan som hatar flanellskjortor...jag älskar dom haha...

Police


Manligt

Vi har fått in sjukt fina smycken från Police. Police vänder sig mestadels till killar i deras smyckeskollektion men själv så älskar jag kraftiga länkar även på tjejer. Tycker att det är coolt.

Ju fler armband på samma gång desto bättre. Jag är ett armbandsfreak!!





Nedan: Mitt gamla trogna armband som hängt med i flera år. Stål är mitt favorit material, hållbart och förlorar aldrig färg.




Efter jobbet mötte jag upp Maggan. Vi tog oss en sväng till Cheap Monday lagret som har utförsäljning nu några dagar. Grymt bra priser och mycket fint! Fick med mig ett svart enkelt linne, väldigt basic men ack så fint!!




GANT

Packar upp nytt :-) Sååå mycket fint!

Shopping på lunchen

Blev så akut sugen på ett glas vin... Nu får det gärna snart bli stängningsdax!!!!

@ work

Äntligen lite solsken!!!! Livet blir ju så myket roligare då :-) Är på jobbet och ska slänga i mig lite lunch.

Som en zombie



Folk brukar ju alltid skylla på fyllan när dom gör dumma saker men jag tror faktiskt att de människorna är dumma ändå, alkohol gör det bara lite tydligare.

Igår var en sån kväll med tröga människor. Är man på minsta dåliga humör så lyckas de lixom äta upp en innefrån.

Men det är bara att ta ett djupt andetag tänka positivt och lägga sig på ett litet litet barns nivå så kan man prata med fulla tröga människor också :)

Det som var kul med igår var att både John och Maggan var där, så det var skoj!!

Idag har jag faktiskt varit helt slut, sovit kanske fyra timmar och ser ut som en zombie.

Ska nog ta mitt lite halv dåliga humör och glo på film.

Lyckades hamna på två bilder igår, jag kan inte säga nej till sötaste vimmelfotografen Sofie!

Jag och John a.k.a guldlock




CLUB OXID



Imorgon är det äntligen dax för CLUB OXID att inta Tranås igen!

Vi välkomnar den fantastiska DJ:N PATRICK AURELLE (Warm-up till bl.a SAK NOEL, YVES LAROCK, MINISTRY OF SOUND, RESIDENT SLIVER...)


Vi ser fram emot ytterligare en galen kväll och vi på CLUB OXID ser fram emot att se ER Imorgon!

Coconut oil från The Body Shop



Idag efter jobbet drog frugan och jag in till Linköping på en liten shoppingtur. Mysigt trots skitväder!

Mycket skratt och lite skvaller :)

Det blev några fynd som fick följa med mig hem bl.a en grym "hårolja" i vaxform från The Body Shop. Håret blev supermjukt och fick massa glans! Mitt blekta hår blir lätt tort i topparna och den här lilla burken är ju perfekt att ha i väskan och slänga i lite under dagen när det känns torrt och livlöst

Me Love The Body Shop :)





Möten och mjukglass



Vart tar min tid vägen?

Skulle behöva 48 timmar minst på mitt dygn.

I eftermiddags/kväll har jag suttit i möte (Det låter så satans viktigt med att "sitta i möte" haha fast det var iof viktigt)

Jag har btw köpt ett jättefint nytt linne...men jag har inte hunnit vara så Ego att jag tagit en bild på mig i linnet och lagt upp det för jag har varit busy med att SITTA I MÖTE :) hehe nu fick jag skriva det igen.

Tog mjukglasspremiären idag. Mjukglass och skräpmat, orkade inte laga mat för jag satt så länge i mööööööööte hahaha

Nää förlåt jag ska sluta, jag vet att jag är tråkig!




Måndag



Dagen startade med en promenad med Maggan. Vi har inte setts på ett tag så vi hade tusen saker att prata om :)

Vi tog promenadvägen runt ån och jag plockade lite vitsippor åt henne. Sen bjöd hon på kaffe och kakor och hennes söta syster var också med <3

Bra måndag!

Nära döden upplevelse



Igår trodde jag att min sista stund var kommen. Det hela är väldigt komiskt så här i efterhand men då var det inte så kul så klart.

Jag är en rätt glupsk tjej, jag äter rätt fort och speciellt när jag är hungrig. Jag äter som om det inte fanns någon morgondag lixom...Jens brukar säga åt mig när jag trycker in så mycket så att jag ser ut som en hamster att: "Elin ta det lugnt, det är ingen som ska ta det ifrån dig!"

Så igår då...Jag kände ett sånt där brutalt hungersug, sen var jag så hemskt trött och godissugen så köpte mig en giganstisk godispåse. För att döda hungern och pigga upp mig så började jag trycka in godisbitarna i munnen, typ två i taget i rasande fart...

Då hamnar biten fel...jag börjar svälja och svälja och i några sekunder tror man att: "Ja men det går nog bra det här"...jag börjar hosta...jag får ingen luft...jag får panik...Syrran som sitter bredvid mig i bilen säger åt pappa att stanna bilen, mamma som sitter på passagerarsätet hoppar ur och sliter upp min dörr, syrran är på väg att putta ut mig och göra heimlichmanöver och jag tror som sagt att min sista stund är kommen när jag kippar efter luft...hahaha. Men tillslut lossnar biten, jag hostar och så börjar jag få ner luft i lungorna igen och jag börjar gestikulera och vifta med armarna att faran är över.

De första orden jag lyckade harkla fram var "Jaha det fick jag för det..." Min glupskhet höll på att ta död på mig haha...usch det var hemskt. Men det positiva var att jag vaknade till ordentligt och godissuget försvann :)

Så kära vänner, läxan av detta är: TUGGA VÄL!!!

Annars så var det en supermysig dag hos syrran med familj och lilleplutten växer och växer och jag vill egentligen inte att han ska bli större. Han är en sån fantastisk liten människa och jag älskar honom så det gör ont i hjärtat. När han skrattar med hela sitt lilla ansikte och när han kommer fram och kramas så smälter mitt hjärta och jag får nästan lust att gråta av lycka.






Växjö

Är i växjö and guess what... jag bloggar från mobilen!!! Haha känner mig sjukt grym

Lördag


Så där då.. Då var jag redo för nästa jobb. Schlagerkväll på klubben :)

Sminket är på, löshåret är i och pattarna är på plats.

Vi ses där va?

(Var självklart tvungen att kolla så kameran fungerade också...och JA den funkade idag med...)






Hej kompisar!



Jag lever i en helt ny värld kan man säga. Min nya telefon upptar typ all min tid, bara att svara i den är ett projekt!

MEN jag har tom. lyckats ladda ner en app alldeles själv! *Stolt*

Det är långt ifrån att jag fattar hur den funkar och titt som tätt hör folk i min omgivning: "OJ" "Vad gjorde jag nu?" "FAAAAAAAAAAN" "Men shit vad hände nu.." "Hjäääääääälp!!"... Men det tar sig, jag känner mig supermodern och häftig när jag sitter där och låtsas att jag fattar allt.

Jens håller på att fixa hemmagjord pizza och jag sitter och dricker ett glas vin, har inte druckit en droppe alkohol sen slutet på januari. Känner mig helt varm i kroppen och kommer antagligen somna gott sen.

Kan rekomendera det där vinet förresten: Indomita, finns både som rött och vitt och är supergott och det bästa av allt är att det är billigt ca. 52 kr flarran.



Efter jobbet idag sprang jag förbi JC, jag är typ på JC en gång i veckan... Jag väntar nämligen på att ett par nya Levis jeans ska komma in. De ska vara ljusa och slitna och det är ju vad jag har letat efter huuuur länge som helst. Jag måste ha dom annars så känns det som att jag dööör. MEN de hade inte kommit än och tur var väl det, hade inte haft råd att köpa dom just nu ändå (fast jag hade antagligen köpt dom ändå, men vi kan ju låtsas...)

Hittade ett par riktigt gamla jeans i garderoben, de här har jag verkligen slitit med hälsan. De är slitna av använding, slitningen är all natural så att säga. Jag älskar dom... De är lite blekta, de är lite trasiga, de har varit med om mycket, och helt sjukt mjuka, lite som mig faktiskt :)




"Tranås forever"


Snart dax att gå till jobbet

Vi har levt på väldigt få tv-kanaler det senaste året 1,2,4 och 6:an men helt plötsligt har vi alla andra kanaler också. Förstår ni vilken lycka? Nu kan jag ju också se alla meningslösa program och serier! Var det någon som såg Wermland forever? Är det verkligen på riktigt? Får vem som helst komma med en usel programidé som sedan blir uppköpt? Jag har massa programidéer isåfall. "Tranås forever" vore väl något? Eller ännu roligare "Mjölby forever" haha.

Vi får se om det blir någon mer livsviktig uppdatering lite senare :)

Ciao

Forever alone



Vart tar dagarna vägen? Ledig tid går så fruktansvärt fort :(

Dax att börja förbereda sig inför en jobbvecka med allt vad det innebär.

Spenderade några timmar i eftermiddag hos min vän John som äntligen flyttat hit! Jag är superglad! Bästa bästa! Skönt att hänga med någon som har lika störd humor :)



Hoppas ni haft en skön ledighet mina vänner!

Hade ett Egomoment imorse...Jens tycker att det är hysteriskt kul när jag fotar mig själv, så sitter han där och plutar med läpparna "Såå häääär ser du ut Elin" Så plutar han med läpparna och slänger med håret...

Alltid mobbad, forever alone lixom haha...







Bästa söndagskvällen


Haft en supermysig kväll med min kära vän Helena! Var ute och käkade! Tyvärr går tiden så himla fort och vi har sååå mycket att prata om!!!! Hon betyder väldigt mycket för mig!!

Nu sitter jag och hänger i soffan ihop med Jens, kollar på film och fick ett sånt sug efter glass. Glass får det bli. Glass sen somna i soffan :)

Och en bild från CLUB OXID igår, Jag och Matt. Glöm inte att gå in och gilla sidan på Facebook :)

Söndag


Helt plötsligt är klockan tolv och jag har inte rört mig ur fläcken sen jag vaknade, förutom till kylskåpet.

Somnade inte förrän vid 03.30 i natt och hade varit vaken sen 06.00 på morgonen. Segare än segast, jag är ju inte van vid det här längre.

Annat var det förr...då blev man upphämtad när man slutat jobbet, hoppade in i nån bil, körd till nästa jobb, festa halva natten, sova några få timmar på nåt hotell och sen på ett tidigt tåg för att åka hem och gå till jobbet. Det var ju inget, det orkade man ju utan problem men det var då det, nu somnar jag ju i soffan senast 22.30 när jag är ledig :)

Det var sjukt bra drag igår på CLUB OXID!! Vi hämtade upp Ali Payami vid tåget, trevlig kille och en fantastisk DJ. Sen hade vi ju våran egna helt grymma Matt Hewie som också lirade! Sjukt kul att se två så grymma DJ´s i lilla lilla Tranås.

Nej nu är det nog dax att rycka upp sig...




En aningens trött vid tre tiden i natt. Trött, ruffsig, men glad!



Livrädd för teknik


Men Glad Påsk till att börja med! Har ni äggat upp er ordentligt?

Jag spenderade några timmar med min vän och blivande brud Cecilia idag :). Jag ska ju lägga hennes make up på den stora dagen och jag är skit nervös. Idag provsminkade vi för första gången och det gick över förväntan så nu kan det bara bli bättre :)

Sen var det Påskmiddag och sen har vi haft mamma & pappa här på fika! Nu är klockan helt plötsligt sju och den där låååångfredagen var inte alls lång...

Imorn blir det jobb x 2, först dagen och sen natten. Blir nog bra det.

Jag har ny mobil förresten. Efter att ha blivit mobbad och utskrattad så föll jag för trycket och skaffade mig en sån där touch. Jag är livrädd för ny teknik, verkligen livrädd. Sen hatar jag att binda upp mig på saker som telefonabonemang, två år lixom!!! Sen har jag fobi för telefonförsäljare, hur man är gör så känner man sig alltid lite lurad.

Men turligt nog så träffade jag inte vilken telefonförsäljare som helst utan Nicklas en polare till chefen så jag kände ändå att jag var i trygga händer. Efter att ha frågat tusen frågor, svettats, sagt att jag hellre behåller min gamla och försökt få Nicklas att tycka att min gamla visst fortfarande dög så skrev jag på och ut ur butiken kom jag med en ny mobil och ett prisvärt abonemang.

Den nya är en Samsung Galaxy 2. Lite för stor i min smak men läcker, och ska vara en riktigt bra lur. Nu är Tant Elin med i matchen, nu kan jag också surfa och ha massa appar (appar vad fan är appar???)

Jaja det blir nog bra det här....är ju bara två år tills nästa byte, då har jag väl antagligen precis lärt mig hur denna funkar.








Lumene Red Neutralizer

TIPS!!

Jag har använt den här concealer i flera år. Den täcker otroligt bra och har gröna pigment som gör att röda partier täcks över snabbt och enkelt. Täcker allt från finnar till brustna blodkärl, en riktig killer så att säga.

Innehåller arktisk linfröolja som skyddar, lugnar och förstärker känslig hud samt bidrar till att minska hudens rodnad.

Jag använder den på partier där jag vill täcka lite extra samt under och över ögonen. Jag applicerar efter jag lagt min foundation för att korrigera det foundationen inte tagit bort. Men en del föredrar att täcka först med concealer och det går ju självklart bra. Har man extra mycket rodnad så applicera först, sen foundation och sen ett extra lager concealer.

Applicera cremen med fingertopparna, värmen från fingrar gör att den smälter mjukt in i huden.

Jag har den alltid i väskan så kan man "dutta" på under dagen för att fräscha upp lite :)

Liten smidig burk med klick lock, håller hur länge som helst och kostar 119 :-

It's a winner!!!

www.lumene.com

Hejhejhej


Hejsan!

Försökte mig på att blogga i morse men tekniken har inte varit på min sida, varken med internet eller med mobilen.

Vad har hänt de senaste dagarna?

I måndags var Jossan här på besök. Var hur mysigt som helst, vi fikade och pratadepratadepratadepratade tills vi var helt torra i munnen. Sen var vi runt stan och jag satte upp affischer inför helgen.





Igår så höll jag på att ta livet av chefen i Linköping. Bjussa på Ballerina Kex och han är nötallergiker så det blev ilfart till akuten. Stackarn :( INGA mer Ballerina för honom!!

Annars så har det inte hänt så väldigt mycket. Köpt lite nya blommor idag som jag ska plantera. Jag älskar att gå runt i växthus, älskar lukten och bara gå och peta på alla fina växter...



Ali Payami på CLUB OXID





" Ali Payami är född i mitten på 80-talet och visade tidigt sitt intresse för musik. Hans egen musikaliska karriär började redan vid tretton års ålder då han började göra sin egen musik. DJ yrket har tagit honom runt hela världen och gjort honom till en av Sveriges mest eftertraktade i branschen.

2007 slog han sig in på listorna i bl.a Belgien, Spanien, Frankrike, Ryssland, Polen som nummer 1. Ali Payami har inte bara utövat DJ yrket utan är även en erkänd producent. Han har samarbetat med många stora låtskrivare och artister. För att nämna några: Alex Kronlund (Britney Spears, Backstreet Boys) Linda Sundblad och Melodifestivalsaktuella Loreen, med många fler.. Han har även gjort remixar på låtar för Alesha Dixon, Adrian Lux, Guns ´n Roses, etc.

Hans kanske mest kända remix är på låten Blade tillsammans med Aquagen & Warp Brothers. Låten har spelats flitigt på dansgolv runt om i hela världen och gjort Ali till en av Sveriges mest upphausade Producenter & DJ' "

Vi är mycket stolta över att få en exklusiv spelning på Strandbaren i Tranås.










Lördag/Söndag


Hej era söndagsmysare!

Hoppas ni haft en skön helg!

Gårdagen var bra. Började dagen vid 06.15 och jobbade i butiken i Linköping. Såg ut som en snögubbe när jag kom fram till tåget, vädret var ju sådär alltså...

Sen hem och svida om till nästa jobboutfit. Var en helt sjukt kul kväll igår och jag hade kramp i hela ansiktet efter att ha skrattat så mycket, vi har antagligen världens roligaste och bästa entrévärd. Bengt Dalqvist var grym och jag har faktiskt aldrig sett en DJ få igång ett dansgolv på det sättet, ser fram emot hans nästa besök den 28/4!







Annars så gör alla glada, härliga gäster mig väldigt glad och era fina ord, kramar och komplimanger gör mig nästan lite generad! Ni är bäst helt enkelt!

Ramlade in hemma vid straxt efter två. Körde hem tjejerna i baren, man ska INTE gå själva hem!!

Har man glömt isskrapan så rycker Bengt in och skrapar :) Snällt!




Dagen har varit lugn. Har varit helt slut. Träffade några vänner på förmiddagen. Sen lunch hos mamma och pappa. Jens har tittat på hockey och jag har sovit i soffan. Soft söndag, förutom vädret det har varit jäkligt osoft!!