elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Elin & Magdalena

 
Lite bilder <3
 
 
 
 
 
 
 

Bronzing oil

 
Fick jätte söta presenter av Maggan. Hon har varit i Paradiset (a.k,a Ullared) och så tänkte hon på sin lilla fru!!! Så snällt! Hon tycker att jag har alldeles för lite rosa på mig (jag tycket att hon är rosa nog för oss båda haha) så fick ett jättefint linne, en cocosparfym jag är helt besatt av och ett nagellack! Tack tack tack!
 
 
Sen har jag köpt på mig en ny foundation då min nuvarande är för ljus så här på sommaren. Valet föll på I.d medium tan. I.d är bra skit!
 
 
Sen kan jag rekommendera en guldolja, det är Kicks egna Bronzing oil. Ger ett guldglittrigt skimmer, torkar in snabbt utan att kännas kladdig! 99 :- för 30 ml. Perfekt när man vill glänsa lite extra när solen tittar fram :)
 
 
 
 

Lille katt...

 
Ska slänga i mig lite mat och sen ska jag till Maggan och kika på hennes lilla kattunge som precis flyttat in hos henne.
 
Sen ska jag jobba en stund.
 
Puss hej
 
 
 
 

Suck...

Jag kan inte mobilblogga...det fungerar tydligen inte förrän alla bloggar har fått byta till den nya profilen SEN skulle de fixa det. Suck...

Det är dagens stora ilandsproblem.

Måndag

 
 
Regnet väckte mig i morse...är det inte härligt så säg! Fast lite mysigt är det att bara kunna dra täcket över huvudet och ligga och lyssna på regnet.
 
Släppte av Jens i Knölby (mjölby) och sen åkte jag och Bea som var med till Mantorp. En liten mini utflykt kan man säga. Hittade mig ett par skor och köpte lite hårprodukter. Sen tillbaka till M-by och där hittade jag ett najsigt armband och sen köpte jag en fin T-shirt till min fina Jens som satt helt grymt bra, mitt ögonmått är faaaaantastiskt.
 
 
 
Sen tog jag mig ett glas vin och sen spenderade jag ett bra tag med att sy om mitt löshår, det var aningens för ljust för mig just nu så sydde dit en del av mitt gamla som är mörkare och fick ett helt perfekt löshår! Grymt!!
 
 
 
 
 
 
 

Dagens livsviktiga löshårs tips

 
 
Nu har jag hämtat ut mitt nya löshår från Happyhair.se
 
Det är lite dyrare därifrån men kvalitén är fantastiskt, hade mitt gamla därifrån i fyra fem år och skulle fortfarande kunnat använt det om jag inte färgat det mörkt. Köpte ett clip on set så att man kan slänga i det när man vill.
 
Så nu ligger det på tork efter ha fått sig en omgång med silverschampo. Provtvättade först en del hår med silvershampo, lät det ligga i ca fem minuter och insåg det hade bitit sig fast riktigt ordentligt...så den delen skiftar lite i lila.
 
Så mitt tips är att först tvätta hela håret med vanligt shampo och balsam och sen fylla upp handfatet med lite vatten och hälla i lite silverschampo i vattnet och sedan "doppa" håret i ,då fäste det inte lika hårt och gick att skölja ur. Har aldrig varit med om att ett löshår sugit åt sig så mycket silvershampo och mitt eget hår har aldrig blivit lila! Men det kanske har att göra med att löshåret är behandlat med något som gör att det fäster hårdre så var som sagt noga med att tvätta hårt först och SEN tvätta med silvershampot.
 
När det har torkat så ska jag sy ihop det till färre delar, jag vet inte om det bara är jag men jag får aldrig dit alla delar. Kanske har för litet huvud haha..(.Föredrar att sy ihop dem för att få "tjockare" bitar så ser det mer naturligt ut)
 
Ja det var väl dagens livsviktiga tips det :)
 
 
 
Taggar: Happyhair.se;

Man kan aldrig vara för blond

 
 
Ytterligare en ledig dag :)
 
Hoppas ni sovit gott, jag har typ vaknat en miljon gånger...sovit med mina blekningsskenor till tänderna. Man dregglar och sväljer antagligen lite blekning också meeen det får det ju bara värt. Metoden jag använder mig av är väldigt skonsam men ger ett väldigt bra resultat.
 
Dagen blir nog rätt lugn har bara en sak på min to do list och det är något så viktigt som att hämta ut mitt nya löshår haha...Busy me lixom.
 
 
Sprang på en gammal bild. Man kunde aldrig vara för brun eller för blond.
 
 

Midsommarafton

 
Hej mina kära!
 
Hoppas att ni hade en strålande Midsommarafton och att ni inte är allt för bakis och skakis idag!
 
Vi hade det riktigt lugnt och skönt igår, lunch hos mina föräldrar och sen spenderade jag och J dagen/kvällen själva vi var ute och gick en sväng och kollade på folk, hyrde en film och köpte maaaassa godis. Sen lagade kocken mat och jag tittade på :) (vissa har det bra så att säga...)
 
Finns nog dom som tycker att vi är otroligt osociala som mest hänger med varandra men det är så sköööönt ibland att bara vara vi två, så kan vi vara hur knäppa vi vill. Innan vi träffades så var båda översociala, jag var ständigt iväg någonstans och bodde i en resväska och J höll bokstavligt talat på att jobba ihjäl sig så när vi träffades så var det som att båda bara kunde sätta sig ner och andas och bara släppa allt. Vi njuter fortfarande av att bara få vara :)
 
Jag körde en lite Hippie style outfit igår, jag har ju aldrig varit så mycket för söta små klänningar och blommor i håret tyvärr.
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

 
 
Orkar inte riktigt starta dagen än
 
Så skönt att bara ligga och dra sig
 
 
Titta vilken liten fin lapp jag hittade bredvid mig! Och det bästa av allt är att han bara är MIN <3
 

God Natt

 
 
Sleep tight...
 
 
Foto: T.J

Luktar gott

 
Sitter och ser lagom dum ut...
 
Kör en inpackning i håret och har trätt en plastpåse över håret, har hört att inpackningen ska tränga in bättre i håret då. Vet någon om det stämmer eller är jag lika dum som jag ser ut just nu?
 
Har köpt på mig lite lukta gott också. Snacka om beslutsångest varje morgon. Alla luktar gott, kanske ska blanda :)
 
 
 
 
 

Tisdag

 
Jaha då ser blogg.se lite anorlunda ut ser jag...
 
Hmm antar att ni som läser inte ser någon skillnad?
 
Jaja...
 
Helgen var ju som sagt fullspäckad. Tidigt i söndags så bar det av mot Växjö, skulle fira lilla pappsen som fyllde år. Var hos syrran med familj. Allas våran lilla ögonsten och favoritkille lille E sken som en liten sol och han är ju så underbar! En sådan smart liten tvååring och har ett sådant ordföråd att man nästan ramlar av stolen.
 
Vi var ute och käkade och han beställer sin egen mat, såg till så att moster fick smaka på allt, tackar servitören så mycket för maten och när det gick förbi en söt servitris så flirtar han med att säga högt: "OJ OJ OOOOJ!!"
 
 
Dagen efter så var mamma, pappa och jag barnvakt. Vi hängde i lekparken, vi gungade, lekte i sandlådan, lekte med lego, läste bok och mellan varven jagade efter varandra tills vi kiknade av skratt.
 
Här kör han en plankning på grannens trapp med kepsen bakofram hahaha.
 
 
 
Stolt moster man är!!!
 
 

Lördagens bröllop!



I lördags var det alltså dax för det efterlängtade bröllopet mellan Cecila och Jonas.

Dagen började redan straxt efter sex då jag sminkade Cissi, det gick bra och jag var stadig på handen haha.

Vid 15.00 gick ångbåten Boxholm 2:an mot Blåvik där vigseln skulle hållas. Det var en regning morgon men lagom till vi anlände till Blåvik så sprack himlen upp och solen strålade. Det var en fantastiskt fin vigsel! Brudparet var så otroligt vackra!

Båten gick sedan mot Lugnalandet i Sommen där middag väntade. En underbar middag med underbara tal och inte ett öga var torrt! Maten var fantastisk! Jag tog mig igenom mitt eget tal också, det blev väldigt känslosamt!

Middagen tog nästan fem timmar, många tal som sagt och måååånga skratt.

Tyvärr så fick jag en fruktansvärd huvudvärk mot slutet så det blev inte så mycket röjande på dansgolvet för min del.

Det blev lite bilder :) Min klänning köpte min kära mamma åt mig, och jag blev kär i den från första stund! Min mamma har en grym smak hon!






Vackraste bruden








Vi fastnade visst också på bild! Plötsligt händer det lixom :)


Fullspäckad helg

Bröllop, kalas och nu hänger jag i lekparken. Återkommer!

Känner mig som en mänsklig discokula idag

Det blev en väska till lunch...och sushi :-)

Onsdag



Precis hemkommen från att ha provsminkat Cissi en sista gång innan det är dax för bröllop på lördag!! Såå spännande men såå nervöst!

Vi blev iaf. mycket nöjda båda två så nu gäller det bara att sätta allt på lördag och inte darra på handen haha :)

Jens har också nyss kommit hem, han har hjälp en kompis som ska öppna en ny resturang i Motala, så han ska lära upp de små kockliven och se till så att allt flyter på.

På tal om helt annat så satt jag och slöläste en skvallerblogg i morse. En blogg som smutskastar och skriver skit om de flesta bloggare och andra stackars människor som aviker från den personens tycke. En sorglig blogg med andra ord. Satte morgonkaffet i halsen när jag helt plötsligt fann en bild på mig själv där. Tagen antagligen från min gamla blogg eller från facebook. Den hade satts i ett påstående som inte stämmer överhuvudtaget. Hur sorglig är man inte som bygger en hel blogg på andras liv? Man kan verkligen inte gilla sig själv när man gör så.

Fruktansvärt patetiskt!! Fast å andra sidan gaaanska patetiskt av mig att ens läsa skiten.

Varför kan inte alla bara vara snälla och glada istället?

Äntligen solsken!!!



Hann njuta en stund av solen! Äntligen!!! Blir helt lycklig av att bara få ligga i solen!

Dagens lunch blev pasta och tonsfisk, hur smaskigt som helst. Två ägg tryckte jag i mig också. Sjukt skönt mätt nu!






Det var dax för tre månaders kollen

Festligt värre :-)

Som en gammal tant med skoinlägg...



Det blev en sväng på stan idag. Jag och Maggan gjorde stan...det tog inte så lång tid haha.

Jag är på skojakt, jag och mina mongolidfötter...Jag har ju rätt små fötter men mina inlägg jag måste ha i skorna gör att jag måste gå upp en storlek och då sitter de inte bra för övrigt. Jag känner mig som en gammal tant...en gammal tant med skoinlägg...

Jag hittade inga skor som passade mina mongolidfötter och då tappade jag mitt humör som iof. inte var bra från början. Det var ingen bra dag idag känner jag, trött och tråkigt.

Jaa detta blev ju ett kul inlägg!

Ps. Ni MÅSTE införskaffa den där håroljan från Lanzá!! Den var sjukt grym! KÖP! Det är värt pengarna!!!


Finaste besöket!!


Hade ju finbesök igår av min fina vän Helena!

Vi hade så mycket att prata om att man blev helt torr i munnen. Så vi stillade törsten med lite bubbel.

En mycket bra söndag <3

Tänk att jag får ha en sådan underbar vän i mitt liv, är så otroligt tacksam och är så stolt över henne!!









Han är hemma igen <3

Väntar finbesök!!!


Dödar lite tid innan...tönt som jag är...





God morgon!!!!


God morgon!

Jag har nästan precis vaknat...sovit länge för att vara mig.

Igår kväll hängde jag med Maggan, det var mysigt. Drack lite vin, åt godis och Kinderägg...man blir aldrig för gammal för Kinderägg!!

Jens har varit på klassträff så han är inte hemma så lägenheten var väldigt tom när jag kom hem i natt. Jag är ju jordens mest mörkrädda människa så tycker att det är sjukt jobbigt. Jag hade honom i telefonen samtidigt som jag tittade igenom alla garderober och under sängen efter psykfall som KUNDE ha gömt sig där medans jag varit borta...

Jag vet inte riktigt vart den här mörkräddheten har kommit ifrån, men antagligen från att man träffat på en del psykfall genom åren haha...usch.

Jäkligt svag för kokos

Fredag, Levi's och hårolja...



Hej sötnosar!

Idag ramlade skattepengarna in på kontot och det kändes faktiskt som en skänk från ovan! Praise the skattelord lixom!

Jag unnade mig ett par nya Levi's jeans, de där jag tjatat om förut som aldrig kom till butik men nu hade de gjort det och min storlek fanns så då såg jag det som ett tecken och slog till. Har ni inte provat Levi's Demi Curve så MÅSTE ni, heeelt underbara och sitter hur bra som helst. (Maggan som introducerat mig för Levi's och nu kan jag ju nästan inte ha något annat)

Levi's Demin Curve Skinny heter den här modellen och var väldans mjuka och sköna




Sen fick det bli en ny hårolja från Lanza. Det har kommit ut en helt ny olja som sägs vara grym. Så smet in hos Josephine på Hår & Sånt och kirrade en.

www.lanza.se

"Nästa generations behandling, så avancerad och kraftfull att den reparerar skador och tillför Keratin, inifrån och ut. Keratin Healing Oil förstärker hårets styrka och elasticitet. Den innehåller en ultra-reparerande blandning av keratin protein och L’ANZAs Phyto-IV Oil Complex som återställer slitet och väldigt skadat hår. Denna kraftfulla behandling lämnar håret otroligt friskt med en strålande glans. Absorberas snabbt och fullständigt av håret. Ger ett fullt UV- och värmeskydd. Perfekt för alla hårtyper. Minskar torktiden med 65%. Keratin Healing Oil bygger upp inre styrka och förbättrar fiberintegritet. Dessutom återskapas hårets inre struktur. Fuktresistent för att förhindra frizzighet.
"

Ska bli mycket spännande att testa!! Perfekt med en bra olja så här på sommaren när sol och bad sliter extra mycket på håret.





Bytte klockarmband på min DW och fick typ en helt ny klocka

Nice va!!!?

Lite bilder från i måndags



I måndags så ringde alltså klockan vid 04.30. Det är inte riktigt okej att gå upp så tidigt och speciellt inte när man bara lyckats sova i typ två timmar. För att göra det hela lite jobbigare så skulle man krångla med löshår och smink och det är inte det lättaste så tidigt på morgonen när man hellre skulle vilja krypa tillbaka till sängen med sitt skatbo till frisyr.

Så varför går man upp så tidigt en ledig dag? Jo det gör man för att åka till Valdermarsvik för att ta lite fina bilder ihop med frugan som vi kan titta tillbaka på när vi är gamla och grå.

Hade en mycket trevlig dag hos snällaste fotografen Torgny i hans mysiga studio och vi lyckades få ihop flera riktigt fina bilder! Har inga färdiga resultat än men de kommer.









Håret var jättefint på morgonen men det föll ju tyvärr innan man kom fram haha..






Fick frågan om jag saknat fotobiten då jag inte alls håller på med det i den utsträckningen jag gjorde förr och svaret är NJAA... Jag har inte tålamodet, jag tycker att det är riktigt kul i en timma eller två sen börjar jag stå och tänka på annat och blir otålig. Sen är det rätt gött och kunna trycka i sig en pizza eller två utan att behöva tänka på att man måste vara fiiiin till något fotojobb haha...Jag är för bekväm helt enkelt :)


Gick upp 04.30...jisses

Söndag


God morgon härliga lediga dag!!!

Jag vaknade vid 07.00 haha fail...varför kan man inte sova när man är ledig?

Dagen kommer att bestå av att se om mitt hem, det ser ut som ett mindre katastrofområde då jag knappt varit hemma på hela veckan

Imorgon ringer klockan straxt efter 05.00. Jag och lilla Maggan ska ut på äventyr...



God morgon!!!! Dax för lite lördagsjobb

Ballaste bikinin med döskallar på!!!!

Ursäkta men du har hål i byxan