elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

NYTT!

 
 
Hej kompisar! För ett tag sen fick jag förfrågan om att byta portal och i torsdags tackade jag ja :) Jag har nu alltså bytt bloggportal för att prova att blogga på en annan sida.
 
Så vill ni hänga på dit så är ni välkomna :) Kommer inte stänga ner denna så ni som vill snoka vidare kan göra så!
 
Är lite osäker på om det kommer att gå att kommentera anonymt där, så skulle ni vilja göra det så går det bra att maila mig på [email protected] och skriva vad ni har på hjärtat!
 
Så här på http://papayamodels.se/  har jag hamnat bland alla unga vackra flickor, vad tant Elin kan bidra med får vi se :)
 
Och här kommer ni till min blogg på direkten: http://papayamodels.se/elin-johansson/
Peace!!
 
 

Torsdag


God kväll :)

En nästintill ovanligt vanlig torsdag lider mot sitt slut! I helgen är jag faktiskt ledig och planerna är få.

Har hållt mig borta från min hemska mobilkamera då mitt face reagerat på min nya ansiktsrengöring...Den innehåller tydligen AHA syra och mitt ansikte brukar inte gilla det. Ska ge den en chans ändå och härda ut ett tag men lite tråkigt att gå runt och se ut som en prickig korv i ansiktet. Är det inte det ena så är det fasen det andra...

JO.. sist men absolut inte minst så kommer det ske en liten förändring och jag kommer (antagligen redan i helgen) byta bloggplattform :) spännande!! Jag håller er informerade!

Sov gott



Ååh..




Frugan blir fru!


Jag har blivit av med min lilla fruga!!
Maggan ska gifta sig med sin kille som gått ner på knä och friat!! :)

Hon kommer med lätthet bli en av de vackraste brudarna som någonsin skådats <3 Har redan fått mig en tjuvkik på den eventuella klänningen och säger bara WOW!!

Grattis vännen min!!!




Själv så får jag leva i synd några år till haha :)

Visdomsord





Ett soligt minne



Tänk vad ett soligt minne kan göra med en grå tisdag!!

Tina påminde mig om vårat äventyr på instagram!

Vi borde åka tillbaka, vi borde verkligen göra det!!

Home sweet home älskade L.A!!



Söndagsmiddag



Är så mätt att jag är sprickfärdig.

Funderar på att sno med mig lampan, undrar om det märks..





50 shades of grey


Gråare dag får man nog leta länge efter...




@ work


Här trivs jag bland alla klockor! Och kaffet är snart färdigt, och efter jobbet blir det smörgåstårta!

Herregud vilken bra lördag!





Ät smink!!!






Finns så många som är fula på insidan, vilket gör att de blir otroligt oattraktiva på utsidan...

Loppisfynd


Dök på en pedistal på loppisen. Den kommer passa in perfa hemma hos oss. Man ska aldrig underskatta folks gamla avlagda grejor, de kan vara guld värt för någon annan! 60:- var den värd tycker jag!






Kenneth Cole - New York


Min absoluta favorit!! Älskar den blå färgen ihop med roseguldet! Länken är i stål och keramik och har en härlig tyngd. Känns lyxig!





Min julklapp

Idag kom min efterlängtade julklapp som jag beställt ( och JA man får köpa sina egna julklappar)För ett tag sen så fick jag några små prover från (för mig det okända märket) Mario Badescu. Gav dom ett försök och insåg väldigt snart att det var riiiiktigt bra grejer. Har i vanlig ordning googlat också och det är nästan bara lovord om märket från folk som provat.Känslan efter att ha använt produkterna är nästan obeskrivligt skön och huden i ansiktet känns silkeslen och klar med en jättefin lyster.Flaskorna kanske inte ser så lyxiga ut men det gör absolut ingenting när innehållet känns superduperlyxigt!!!! Och det lyxigaste och bästa av allt är att de inte är testade på djur!!Jag får skriva en utförligare utvärdering om ett tag, skriver från mobilen så det är lite meckigt.

Hej 2013

 
 
Nej men god morgon! Antar att de flesta ligger och sussar sött fortfarande!
 
Vi hade en trevlig kväll igår Jensan och jag. Han lagade mat och jag var som vanligt bara trevligt sällskap :) Vi hade faktiskt tänkt att klä upp oss, TÄNKT! Men så lockad myskläderna lite för mycket...
 
Vi åt god mat (kungligt att leva ihop med en kock!!) och tittade på nya Batman. Firade in tolvslaget på balkongen iförd Hallo Kitty tofflor, kan ha varit min glammigaste nyårsoutfit ever.