elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Bio Oil

 
 
Innan jag avslutar min fredagskväll med att sova så kan jag ju slänga in ett litet tips.
 
Jag är ett stort fan av oljor av alla de slag och använder helst naturliga produkter på min kropp och speciellt i ansiktet. Riccinoljan som jag skrivit om förut använder jag mig fortfarande mig av men har hittat en ny favorit att ha i ansiktet.
 
Dök på den för några veckor sedan och den blev genast en favorit! Bio Oil. Den är speciellt framtagen för ärr och bristningar men är även en grym produkt att ha i ansiktet.
 
Jag tar några droppar på kvällen efter jag har tvättat bort mitt smink, masserar in den ordentligt i ansiktet och låter det sitta kvar över natten.
 
Har läst runt lite på nätet om vad andra tycker om att ha oljan i ansiktet och det är både positivt och negativt läsning. Det är självklart inviduellt hur produkter fungerar och man måste prova sig fram för att hitta de produkter som passar en själv. Vad som inte fungerar för någon annan kanske fungerar utmärkt för dig! För mig har den iaf. än så länge fungerat väldigt bra och jag har ganska känslig hy.
 
Prova er fram!
 
ca: 119 :- Finns att köpa på apotek och bl.a på åhléns.
 
Läs mer på:
http://www.bio-oil.com/sv/
 
 
 
 

Friday night...

 
 
God kväll kära vänner!
 
Jag är tvärtrött så känner nästan för att kojsa snart. Jobb imorn och sen tar jag banne mig helg. Igår var jag lagom road, hade precis slutat jobbet och stressat ner till stationen och skulle i princip kliva på tåget hem men fick då ett samtal och var tvungen att gå upp till jobbet IGEN...var hemma vid halv nio på kvällen så det blev en lång dag..
 
Idag har jag hunnit med och pynta lite och köpt oss varsin julkalender för det måste man ju ha.
 :)
 
 
 
 
 
 

Hej snön!!





Daniel Wellington



Fått ett nytt band till min DW :). Smidigt att bara byta färg när man känner för det, blir som en helt ny klocka!!


Finns i många olika färger och även i läder. En färg för varje humör!

Klockorna och alla band finns självklart på Klockmaster!







Dagens status



Jens är min andra hälft, min stora kärlek, min lycka, min solstråle, min bästa vän, och mycket mera!!!

Utan honom skulle jag bara vara halv, okär, olycklig, leva med ett ständigt regnmoln över huvudet och jag skulle känna mig väldigt oförstådd...

Han är som mig, jag är som honom, vi är ett! Jag älskar oss <3









Trostips

 
 
Underkläder är kul och sköna underkläder är fantastiskt kul!
 
Jag har de senaste åren nästan enbart använt mig av märket Hanky Panky, de trosorna är så förbaskat sköna att det känns som man inte bär några alls för att inte tala om vilken underbar kvalité de har. MEN den lilla nackdelen med Hanky Panky är att de är lite dyra.
 
Men så ramlade jag in på HM igår och gick och kikade lite och fann dessa! Inga sömmar, supermjuka och kanske det bästa med det hela så är de LEOPARDMÖNSTRADE!!!
 
Två par för 79 :-
 
 
 
Annars så trappas tempot upp inför julen, den absolut roligaste tiden att jobba i butik. Roligt men hektiskt och att vi sedan är under ombyggnad i butiken i Linköping gör det hela liiiite mer hektiskt än vanligt haha. Men vi kan stolt säga att vi inte haft stängt en minut pga. det och att butiken verkligen fått sig ett stort lyxigt ansiktslyft :)
 
Igår mitt under stöket och pågående julskyltning dök Sofie upp med en stor latté med kanel och grädde. Blev så glad!! Sånt där vämer verkligen mitt hjärta, en oväntad gullig gest från en fin vän, sånt gör mig rörd!
 
Turligt nog hade jag en påse mosade pepparkakor i väskan som jag kunde bjuda på :).
 
 
 
 
 
 

Victoria Silvstedt


Man bara måste älska Vickan!!

Min favvo alla dagar i veckan!!



"Walk in closet" och tandvärk



Alltså det här med bloggningen hinns inte med riktigt så det blir lite som det blir helt enkelt...Förlåt, jag är usel!

Blev väckt jätte tidigt imorse av stackars Jens som har en fruktansvärd tandvärk :( Så petade i honom två piller,man ska aldrig käka någons annans piller som den fått utskrivet men detta var ett nödfall!! Och har jag överlevt allt mitt pillerknaprande så borde ju Jensan göra det, vilket han också turligt nog har gjort och tillfälligt smärtfri och lite fnissig blev han också.. Mitt älskade hjärta! Fy för att ha så ont :(

Annars så har helgen bara försvunnit, spenderat ganska många timmar på att rensa och göra iordning min garderob. Fyndade en byrå på loppis för 70 :- så nu är det liiiite mer strukturerat i min lilla walk in closet (läs: walk in "med lite lätt kutad rygg" closet)




















Dödens död



Det stod blommor utanför dörren när jag kom hem. Lilla mamma <3 hade köpt nya då mina dött dödens död (av någon oförklarlig anledning...)

Fötterna får ett hett fotbad, de är också dödens döda. Vi bygger om butiken i Linköping, maaaassor att göra men det blir såååå snyggt!!

Sen när jag druckit upp mitt vin ska jag lägga min kropp på spikmattan. Och sen kan jag sätta en miljon och min högra arm på att jag kommer somna i soffan... Zzzzz







Torsdag




Gråare dag får man leta efter. Trött också...Tröttast i stan tror jag...





En folkskygg dag


Idag innan jobbet gick jag och strök längst med väggarna upp mot stan och tog bakvägarna för att inte träffa på någon. Idag var en sån där folkskygg dag, en sån där fuldag när man egentligen vill stanna hemma under täcket... Det är nog ingen som tror att jag skulle vara speciellt folkskygg, jag är ju jordens mest sociala människa med ett otroligt socialt jobb. MEN ibland smyger det sig på...Då ilar jag omvägar och drar på mig en keps för att minska risken att synas.

Smög mig in på Åhlens och köpte mig ett fint fat som jag spanat ett tag på, ett vitt fat med lejontassar. Hur fint som helst! Sen dök jag på fina Tina med sin lille pojk och hon följde mig bakgatan till jobbet :) haha.




Morrn


Luktar kanel i hela lägenheten! Mmmm Jul!! Ett hett tips är IKEAS kaneljus om ni inte visste.

Vi myser under en filt i soffan. Bra onsdag!





Saknar...



Jag vet inte hur ni känner, men jag saknar sommaren.

Den där sommaren som typ aldrig kom...

Snälla kom tillbaka! Allt är förlåtet!!









Husköp och bebis



Haft fullt upp i helgen!

Hängde med Petra och Cissi lördag-söndag. Petra och hennes kille har köpt ett jättefint hus som vi varit så nyfikna på! Vi fick mat och efterrätt och sen satt vi uppe och pratade enda till kl. 01.00 på natten!!! DET är sent för att vara oss nu för tiden ska ni veta...

Vi satt och glodde på massa gamla kort och mindes tillbaka allt tokigt vi gjort och det vi inte mindes påminde vi varandra om haha...

Men nu är det andra tider, nu blir man trött efter ett glas vin och det var väldigt längesen vi var ute och svirade en hel natt och kröp runt på golvet "För att allt snurrade så förbannat"...

Nu är vi förlovade, gifta och har köpt hus och det allra största är att till våren så blir Cissi mamma <3

Tiderna förändras och i vårat fall till det bättre! Sen så tror jag nog att vi får ta en sån där "krypa-omkring-på-golvet-kväll" så småningom ändå, för vi ska inte sticka under stolen med att vi alltid hade sjukt kul!











Och så får ni en bild från back in the days...(Notera mina "näthandskar" de hade jag alltid förr vid utgång,det tyckte jag var såååå scnyggt!!!)




Måndag



Hej måndag..


Möta upp tjejorna



Har jobbat klart för idag och sitter nu på ett tåg för att möta upp vänner för en tjejkväll!

Hur mysigt som helst!!





Runt min hals




Snyggt!! Finns en möjlighet att den hamnar i min samling :)


598:- och märket är POLICE.














Ny dag nya tag





Onsdag



Hej onsdag!!

Känner mig lite off idag, tänk om solen kunde skina bara liiiite liiite. Men det gör den väl där bakom molnen i guess.

Fick hem min mirakelkräm idag!! Sjukt snabb leverans får jag säga. Ska prova den ordentligt innan jag skriver om den :)

Nää nu är det väl dax att rycka upp sig tror jag!!





Rock & Republic

Tisdag

Det blev en stressig morgon... Jag blir så trött på mig själv... Jag har så länge jag kan minnas alltid kvällen innan lagt fram kläder jag ska ha på mig dagen efter. Jag gör så för att annars så står jag i min fullpackade garderob på morgonen och får panik för att jag inte vet vad jag ska ha på mig.
 
Men ibland så händer det att kläderna jag förberett inte känns bra, då drabbas jag av lite lätt panik och inget känns bra. Då får jag gå runt en hel dag och känna mig obekväm och det H.A.T.A.R jag. Idag var en sån dag... Det slutar med att jag i sista stund får kasta av mig jacka och tröjan och byta, först då kan jag andas ut.
 
Jens står och tittar på mig som om jag är från en annan planet medans jag hysteriskt pratar med gäll röst "Du förstår inte hur det kääääänns!!!!"Skit töntigt och ett sådant lyxproblem att jag skäms...MEN jag vet att jag inte är ensam, jag känner ett antal tjejer som är likadana :)
 
 
Mina Rock & Republic jeans kändes iaf bra idag.
 
 

Mirakelkräm

Dagen har gått så sjukt fort att jag knappt hann blinka innan den var slut. Började dagen med en storstädning och sen fick jag middag hos mamma och pappa. Mamma har hjälp mig att sy in massa byxor, jag bara äter och äter och ändå tappar jag byxorna haha..Sen var jag hos Maggan och myste. Jag tryckte i henne min (om jag får säga det själv) galet goda kladdkaka (ödmjuk i know..). Vi hade tusen saker att prata om :) När jag kom hem så beställde jag en mirakelkräm! Kommer berätta mer när jag får hem den...Njöt av en osminkad dag idag...så skönt ibland! 

En fin dag


Det har varit en fin dag idag!! Tog en tre timmars fika med Helena, min fina underbara vän!! Hon ska till Afrika i början på året och jobba som volontär på ett barnhem. Finns få som jag beundrar så mycket! Hon är så förbannat modig!! Modig, rättvis, stark, godhjärtad, vacker och som om det inte var nog så är hon rolig också och jag gråter av skratt varje gång vi ses.

Helena bjöd på fika och jag gottade i mig choklad i vanlig ordning :) Vi hängde på cafe Tranan, där har vi spenderat ett antal timmar i våra år. Nostalgi på hög nivå.







Sen spenderades eftermiddagen hos mina kära föräldrar.











Alla knarkar vi


Jag tror att de flesta har ett beroende, något som de behöver för att klara vardagens små bekymmer och sorger.

Jag tror att det bor en liten knarkare i oss alla, det är bara drogerna som varrierar...

Mitt knark består av shopping och choklad. Kan inte låta något utav det. Oftast får mina två beroenden mig att må bra men inte alltid...Ibland ångrar jag mig och känner att "det här var ju jävligt onödigt" men det är snart glömt och så går det någon dag sen ger jag mig ut på jakt efter nästa "kick"...

Min knarkgömma är min garderob som fullkomligt svämmar över av "droger" och konstigt nog tycker jag att jag alltid behöver mer. "Bara den här också, det här är sista köpet på en lång tid framöver. Jag looovar"

Jaja dit jag vill komma är att jag köpte mig en ny tröja idag.

En suuuuperfin men vingar!! Det här är sista köpet för den här månaden jag loooovar ;)








Rumpimplantat tack!!

Jag har alltid haft jeansproblem.
 
 
Jag har ganska stora vader för att ha så spinkiga ben. Så det hela brukar resultera i att jag tar en storlek som sitter bekvämt och det vet alla tjejer att man INTE kan göra för att de töjer sig så in i h*lvete...Så det har resulterat i att jag har mängder av byxor som är för stora.
 
 
Så vad göra? Jo jag klämde ner mig i ett par 24:or, fick dra dem millimeter för millimeter över vaderna, åla mig ner i dom så låren kom på plats, mosa ner stjärten i och sen hålla in magen så jag knappt kunde andas...Perfekt!!! Vem behöver andas lixom? Gick som en stelopererad för kunde knappt böja knäna heller. För att inte tala om skavsåren på de arma stackars höftbenen.
 
 
Sen hade vi nästa problem...att ta kort på sig själv i dom (varför gör jag det egentligen??)...då var det inge kul längre...mina ben såg ut att vara 20 cm långa så jag ropade frustrerat på Jens som sa att det "bara ser ut så för att du tar kortet uppifrån" andades ut lite tills han sa: "fast du är ju inte så lång heller" haha tack älskling..
 
 
Fick honom att ta ett kort på mig och då såg benen längre ut men rumpan lixom försvann...suck...
Jaja det är så det är...jag borde satsa på långkjol eller kanske helt enkelt ett rumpimplantat.
 
 
Första bilden tog jag själv: 20cm-korta-ben-varianten. Och andra bilden tog Jens: långben-med-platt-röv
 
*Suck...välj din favorit lixom*
 
 

I'm in heaven!!



Alltså jag dog lite nu... Pepparkakor med choklad!!!!! Jag blir helt lycklig och varm i hela kroppen!!



Nytt in


Nu har mitt efterlängtade armband från Astrid & Agnes kommit till butik. Rött läder med ståldetaljer.

Superfint och kul med den röda färgen, det gör armbandet lite anorlunda tycker jag.

Prislappen ligger på 499:-






Overkill



Jag kanske tog i lite för mycket och gick lite för långt i min besatthet av leopardmönstrat idag... Men man kan ju inget annat än att älska det!!! Eller hur?



Annar så har det varit en lung dag på jobbet. Köpte ett par jeans på lunchen...Jeans till lunch smakar alltid fint!!





Torsdag



Burn, BMW och en snygg chaufför

Rätt bra start på en grå torsdag!!




Ego

 
 
Jag och mitt stora Ego
 
 
 
 
 
 

Här ligger jag och skräpar


Efter jag jobbar klart idag så kände jag inte riktigt för att gå hem...kanske för att hela köksbänken är full av disk som måste tas hand om, så att jag tänkte att jag drar ut lite på tråkdisken och tar en sväng på stan istället.

Kom hem med en liten lykta med fjärilar på. Alltså det här med fjärilar är ju en thing jag har...Egentligen så tyckte jag väl inte att lyktan var så där superfin men det var den sista som fanns kvar och den såg så ensam ut... Så den fick följa med mig hem så den slapp stå där ensam på hyllan. (Mina moderskänslor för ensamma ting svämmade lixom över)



Sen köpte jag en lila ljuslykta och ett lila ljus och för att göra det hela lite finare så köpte jag någon lila slags glitterdekoration. Man ska ha mycket lila hemma har jag hört...det blir man lugn och harmonisk av. Härligt! Glitter ska man också ha tycker jag...glitter blir man glad av!!





Nej...nu ska jag ta hand om disken, trodde att om jag väntade tillräckligt länge att den kanske kunde ha diskat sig själv...Måste bara ta mig upp från golvet, ligger för tillfället på rygg på vardagsrumsmattan och känner att jag borde göra massa viktigare saker än att ligga här och skräpa. Borde fixa mig lite kaffe... Ja!! Innan disken ska jag dricka kaffe. Så får det bli!!!

Burn...



En burn och två migräntabletter...en lite obra start på dagen så att säga.

Kan inte huvudvärk bara gå och dö istället.



Glitter



Kunde inte låta bli, det kändes så glittrigt och jag är ju så svag för saker som glittrar!!

Nu måste jag bara hitta två diamantbeströdda tandborstar också för det kändes väldigt tråkigt att stoppa ner två plastiga i den nya fina blingiga tandborstmuggen :).



Måndag

 
 
Dagen började med en trevlig fika med min fina vän Erica. Massa prat och varm choklad! Man kan ju inte starta en grå måndag på ett bättre sätt!
 
Vi har ju jobbat ihop jag och Erica, nattklubbsmiljöer är oftast väldigt stökiga och stressiga och man var efter en hård kväll oftast helt slut. En nyårsafton jobbade vi, jag bakom Black Jack bordet och Erica i baren. Det var packat med folk och båda var helt slut när stället äntligen stängde så vi spydde båda två av utmattning haha...usch.. vi kom fram till att vi INTE längtar tillbaka. MEN vi hade oftast väldigt kul så det var inte bara kaos och spyor som tur var.
 
 
 
Annars så har helgen gått väldigt fort och det har varit superskönt att ha varit lite ledig! I fredags var jag och fick mitt skabbiga hår fixat på Hår & Sånt så jag känner mig som en ny människa :) Supernöjd!! Och i lördags så hade vi ju Maggan på middag här hemma, mycket trevligt! Jag önskar att det kunde vara Halloween lite oftare, tycker att man borde få klä ut sig varje dag. Undrar om jag kanske skulle ha på mig mina djävulshorn på jobbet imorn...
 
Jens var läskigt snygg som vanligt ;)
 
 
Och Maggan är ju skrämmande het hon med :)
 
 
 
 
 
 

Söndags slö




Grottar ner mig i tidningsvärlden en stund.

Little devil...


Det har varit en väldigt trevlig kväll!!

Nu ska jag ta av mig horn och fluga och vila ögonen en pytte stund i soffan :)

Puss



Lördag


Hoppas alla får en läskigt kul kväll!! Själv ska jag vara hemma och spöka... Maggan kommer hit på middag och kocken står redan i köket.

Ska bara sätta djävulshornen på huvudet så är jag färdig klädd :).



Död åt tröttheten!!!


Finnst det något störigare än att vakna 07.00 en ledig lördag? När man ÄNTLIGEN är ledig så KAN man inte sova!!!! Okej om man vaknat pigg men när man är helt slut när man vaknar så finns det väl ingen vettig mening med det, då kunde man väl fått sovit en timme eller två till...

Somnade iof innan 22.00 igår. Låg i soffan och sa till Jens att jag bara skulle blunda en liiiiten pytte stund så skulle vi kolla på våran hyrfilm sen när jag "bara vilat ögonen lite"... Jo tjena.. vaknar upp vid 02.00. Det var den fredagskvällen...

Nu sitter jag här med en stark kopp kaffe. Hällde i allt kaffe som fanns hemma i bryggaren, så starkt blev det! Mina ögon är helt igensvullna av trötthet så la in två skedar i frysen som jag sedan satt och tryckte mot ögonen...det är tur att ingen ser mig känner jag...

Ska snart ut på en promenad så bli inte rädda om ni ser ett blekt, rödögt monster med svullet face för det är inget Halloweenskämt det är bara lilla jag.





Kärlek



Det började vattnas i munnen så fort jag såg dig...hjärtat rusade och min puls blev hög. Jag blev helt knäsvag och det pirrade i hela kroppen.

Jag är upp över öronen kär!!

I love Guess grrrrr...



Världens bästa mascara



Jag har nog provat en miljon olika (nästan iallafall) Men det här är världens bästa mascara och remover! Ska aldrig byta!! Bästa bästa!!