elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Lördagen kommer bli sinnessjuk!!



Åååh Lördagen kommer bli helt sinnessjuk!!

Stället är sååå läckert och killarna har riggat ett riktigt jäkla grymt ljud och ljus!

Kommer bli galet!!!

Riktigt kul att få uppleva detta i lilla Tranås :)



(Bilden lånade jag från club oxids sida på facebook)




Skagen Denmark



Titta så fina!! Det var kärlek vid första ögonblicket!

Tre helt utsökta ringar från Skagens smyckekollektion - Reflektion. Ringarna kan så klart bäras var för sig men när de kombineras blir det ett otroligt vackert resultat!

Finns i många olika varianter och kombinationer. Ringarna är i stål och väldigt hållbara och tåliga.

Finns i färgerna stål, Doublefärg (guldfärg) och de jag har på mig i Rosé.

Tack snälla Linn / Skagen Denmark för mina vackra ringar!!

www.skagen.com






Hem till gården


Känner mig faktiskt helt okej idag

När man ligger hemma och sjuk så är det enda man kan göra är att titta på dåliga tv-serier. Min nya favorit just nu är "Hem till gården"! haha det och tv-shop funkar bäst när man är sjuk

Ska jobba lite idag och ska försöka hinna att möta upp killarna inför helgen.

Ska kasta i mig lite alvedon och rycka upp mig








CLUB OXID



NU BÖRJAR DET ATT DRA IHOP SIG INFÖR LÖRDAGENS PREMIÄR AV CLUB OXID

STÄLLET KOMMER HA GRYMMA EFFEKTER! DET BÄSTA OCH HETASTE SOUNDET STÅR DEN OTROLIGT DUKTIGA DJ:N MATT HEWIE FÖR.

MATT HAR LEVERERAT GRYM MUSIK I HELA EUROPA. BL.A PÅ HETA KLUBB PACHA (SPANIEN). MINESTRY OF SOUND, TURNÉRAT RUNT I SVERIGE OCH SPELAT PÅ DE BÄSTA STÄLLENA RUNT STUREPLAN I STOCKHOLM. HAN HAR VUNNIT DJ BATTLES OCH ÄR ÄVEN NÖJESANSVARIG FÖR NATTKLUBBEN SLIVER.

HAN KOMMER VÄNDA UPP OCH NER OCH IN OCH UT PÅ TRANÅS PARTYSUGNA MÄNNISKOR

DETTA FÅR UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER MISSAS

VI HÄLSAR ER VARMT VÄLKOMNA TILL CLUB OXID

 

Överkörd



Jag har varit helt sänkt idag. Blev inget jobbande för mig idag :(

Först nu ikväll som jag vaknat till liv. Legat i en liten hög i soffan. Mitt huvud har stundtals kännts som det skulle sprängas, att ögonen lixom skulle poppa ur skallen på mig.

Fy fan vad inte kul det är att vara sjuk

Jag ser ut som om någon käkat upp och sedan spytt upp mig och därefter kört över mig med en ångvält...typ så...

Jag har verkligen inte tid med det här...


Måndag



Senast i lördags så skröt jag om att jag minsann inte varit förkyld...det fick jag äta upp, det smög sig på igår kväll och idag känner jag mig rätt kass. Halsen gör ont, kroppen gör ont och näsan den rinner.

Slängde i mig lite alvedon och mötte upp Maggan, hennes söta mamma och söta syster på en lunch. Mycket trevligt! Sen hade jag tänkt att gå hem och däcka i soffan men då ville Maggan ha hjälp med att färga sin utväxt så det blev att jag stannade kvar och lekte frisör ett tag.

Hemma i soffan och försöker samla kraft för att starta min vecka...Den kommer bli lång men kommer avslutas med en gryyyym kväll på lördag och premiären av Club Oxid på Strandbaren! Ni glömmer väl inte gå in på Facebook och gilla sidan!!?

Nu ska blekfisen ta sin feber och gå och lägga sig!

Pussss


Åååh crap...



Fick min frisörtid avbokad...fan... Måste måste måste ha det fixat innan helgen. Ååh crap...

Stor suck......





Hårtips


Fan vad meningslös man känner sig när man bara sitter i soffan och tittar på Big Brother på datorn. Ska jag vara ärlig vet jag inte ens varför jag tittar, jag vet knappt vad det är jag tittar på det händer ju ingenting! Jag tror att jag skulle dö av tristess där inne, jag skulle aldrig fixa så där mycket folk hela tiden...

Men iof här sitter jag och skriver meningslösa inlägg efter inlägg och av vilken anledning egentligen? Jaa jag har ingen aning...

Imorgon har jag äntligen en tid hos min frisör! Min utväxt är inte att leka med. Det är ju lite synd att man inte kan vara nöjd med att ha råttfärgat hår, fasen vad pengar man skulle spara då!

Men jag kan tipsa om något med bra pris om ni vill! Jag har faktiskt hittat ett billigt och bra shampo och balsam. Kostar ca 49:- st

ELVITAL ARGININE RESISTE

"Ett shampo som ska vara bra om man tappar mycket hår. Innehåller arginin som ger näring till roten och ceramid som reparerar hårstrået"

Bra grejer till bra pris

Me like!!






Isabel Marant



Idag lyckade jag sova till 07.00... haha det suger. Jens tittade på mig med kisande ögon och sa "Men du är ju inte klok...sooooov!!!"

Men jag har ätit frukost i lugn och ro, kaffe och mackor med nutella mmmm...kikar lite på tv och läser lite bloggar. Rätt soft söndag. Sen lyser solen och jag tänkte försöka orka gå en liten promenix. Svarade just på Jessis kommentar i inlägget "It's alive" det blev låååångt, svårt att sammanfatta lixom haha.

Satt och googla lite skor igår och hittade några jag skulle kunna döden dö för! Är det någon som vet om de går att få tag på i Sverige?? Ååååh vill haaaa (bilderna är från Google.com)

Isabel Marant














Och kolla in bootsen jag dööööör!!!





Lördag


Goooood morgon!!!!

Solen skiner! Kan det bli bättre?

Sovit en hel massa timmar och vaknade superpigg vid 06.40, måste sluta vara så pigg vid den tiden... Lyckades somna om iaf.

Ska kasta på mig lite smink så jag inte skrämmer livet ur folk och sen ska jag jobba några timmar.

It´s alive!!!!


Hej så här mitt i fredagsmyset!

Jag gillar egentligen inte att prata om sjukdomar, jag lyssnar gärna på andras men min egen historia orkar jag sällan dra...den är lixom lite föööör lång för att folk ska orka lyssna och vilja förstå.

Min "sjukdom" är lång och ganska komplicerad. Jag mår idag bra, skitbra för det mesta!! Är otroligt glad att jag gått igenom det värsta, även att det var väldigt tufft att vara dålig som liten/ung...

Jag är så fruktansvärt tacksam för min familj, de har hjälpt mig att orka! De betyder allt för mig! Mamma, Pappa och syrran <3

Halva dagen spenderades på Eksjö sjukhus, det var dax för ett litet ingrepp. Jag fick sova under narkos. Jag avgudar personalen där, de är änglar allihopa och man blir alltid så väl omhändertagen! De klappar en på kinden och stoppar om en så man inte ska frysa, drar lite dåliga skämt så man garvar högt.

Mår oftast fruktansvärt dåligt av narkos så har vilat hela dagen.

Som minne av allt som varit så har jag en hel del ärr. Jag ser dem varje dag och jag kan väl säga att jag inte gillar dem speciellt mycket men har lärt mig leva med dem. De är ju en del av mig...Ärr är livets tatueringar!

Nu ligger jag i soffan och tittar på Jens som lagar mat. Fasen vad lycklig jag är!!! Fick en krya på dig hälsning av Maggan också, en tuttbild :) hon vet vad jag vill ha. Min fina omtänksamma vän!! Rosa rosor fick jag av mamma, så fina!

Ni ska självklart få se på eländet! Jag bjuder på det! It´s alive!!!!





Tuttmapp...


Vet ni vad jag har?

Jag har gjort en mapp med massa tuttbilder, där samlar jag bilder på fina tuttar. Jag håller på att bli knäpp... Jag förstår verkligen varför killar är lite konstiga ibland, det är inte lustigt om de går och tänker på tuttar hela tiden det gör ju hjärnan helt fucked up. Bara tre veckor kvar sen kan min hjärna förhoppningsvis bli normal igen...eller normal?? hahaha....

BTW!! Jag blev faktiskt rörd av prins Daniels lilla tal om sin lilla prinsessa. Jag är inget jätte fan av kungahuset men det var fint. Jag satt med en liten tår i ögat. Fint, det var fint!

Idag så har jag och Jens varit tillsammans i 2 1/2 år. Vi räknar från den dagen då han kom hem till mig för första gången, vi har varit oskiljaktiga sen dess. Vi är väldigt lika han och jag, han är som en manlig version av mig :). Jag kan med handen på hjärtat säga att vi har skrattat varenda dag under dessa 2 1/2 åren. Vi har inte höjt rösten mot varandra en enda gång och knappt varit oense. Det existerar inga svartsjuka, inga tradiga kontrollbehov och inga bråk, varför bråka när man kan älska <3. Vi lever i en harmoni lixom, han är den roligaste person jag någonsin träffat. Han är den finaste jag vet! Jag är helt enkelt galen i honom!!




Onsdag



Goooo kväll!

Jag känner mig rätt trött, taskig eller rättare sagt noll matlust och helst skulle jag vilja gräva ner mig ett tag.

MEN nya Plaza låg och väntade på jobbet :)



Tisdag



Jag mår som en påse skit!

Hängde huvudet över toalettstolen i natt likblek i ansiktet, svimfärdig och för att inte tala om smärtan...

Nej det är inte maginfluensa och NEJ jag är inte gravid.

Det blir så här ibland, det är lite så här att vara Elin tyvärr. Men jag är otroligt glad för att det inte händer oftare nu för tiden! Jag tycker att jag har haft mitt jobbiga i livet så mer tid på sjukan vill jag inte lägga.

Ska försöka få i mig lite mat nu och sen ringde Jossan, hon ville komma och säga hej (och tycka lite synd om mig) Hon skulle ta med sig en av sina hundar också, att få krama Jossan och klappa på en hund kommer få mig att må mycket bättre :)

Måndag



Jag har varit iväg lite idag.

Jag har shoppingstopp, det vet ni och det har gått riktigt bra. Idag slank det ner lite småsaker bara, shit happens lixom. Köpte även en jacka till Jens (det räknas inte om jag shoppar åt andra) Hittade en helt sjukt stor tavla, men den gick inte in i bilen...måste klura lite hur jag ska lyckas få hem den :)






Och när jag kom hem låg ett brev och väntade på mig. Min underbara 21 månader gamla systerson har målat en teckning till mig. Han har målat mig moster Ella och bilar!!! Åååh mitt hjärta smälter, saknar honom så det gör ont! Sötaste ungen i världen!








Söndag



Sitter och är äckligt mätt, så där så det känns som man ska sprängas.

Åt tomatsoppa med nudlar och riven ost. Ack så gott!

Resten av kvällen består av soffhäng men min Jens.

Mätt, glad och belåten så att säga

Önskar er en trevlig kväll!!

Bilder från ett gammalt liv ;)



Hoppas alla mina läsare har en fin söndag! Har suttit och skrattat högt, hittat massa bilder och videoklipp på mig själv som jag förträngt.

Ikväll är det ju premiär för Big Brother. Såg att vackra Camilla Jacobsen ska vara med, jag känner henne inte men vi har träffats några gånger. Väldigt gullig, trevlig och jordnära så det ska bli kul att få följa henne genom tv´n

Hitta en gammal bild på oss, vi var i Finland och festade ihop med tjejerna i Pussycat dolls :) kul minne.




Och när jag satt och glodde igenom mitt gamla liv så dök jag på ett videoklipp också från Finland fast vid ett annat tillfälle. Det var ett Playboyevent och jag medverkade i en underklädsvisning. Galen fest, det Finska folket vet hur man festar om man säger så :)

Det är jag i helvit kjol, alltid på resande och dansande fot














Nej nu får det räcka med Egobilder, jag drar till Maggan en stund!

Pussss på er





Rosa mysmaffian



Är hos Maggan och pratar Barbiesaker.

Mycket Myyysigt!!!


Borde klä på mig



Jag är inte så van vid att vara ledig på lördagar så jag vet inte vad jag ska göra av mig själv...har inte lämnat soffan än och inte klätt på mig.

Ska träffa Cissi sen så jag borde nog ha något annat än leopardmorronrock på mig. Kanska borde dra en borste genom håret också...

Har ni sett en mer uttråkad min? haha




Jaja vi hörs sen kommer säkert fler meningslösa inlägg


Lördag



God morgon sötnosar!

Jag vaknade vid 07.30...inte okej på en ledig lördag...

Jag har gjort några situps...det knakar i min höft...jag la ner det där med situpsen rätt snabbt.

Får helt enkelt hålla mig i vassen på stranden i sommar. Eller så skaffar jag jääääätte pattar så de täcker hela överkroppen så ser man inte hur otränad jag är

Jätte pattar och rumpimplantat, så får det bli!












Avundsjuk?



Jag ligger som ett litet kolli i soffan

Har varit jätte trött i veckan med en sån där jobbig huvudvärk, ingen motivation och det mesta känns jobbigt. Jobbigt att gå upp ur sängen, jobbigt att duscha, jobbigt att klä på sig, fruktansvärt jobbigt att sminka sig, brutalt jobbigt att släpa sig till tåget. Allt har känts som ett steg fram och två tillbaka.

I helgen är jag ledig. Jag är alltså ledig till tisdag. Hur gick det till? Det är ju typ som semester.

Sitter och stör mig lite på alla bloggar om träning, alla små söta tjejer som envisas med att ta kort på sig själva på gymmet. Varje dag är de där och tar kort på sig själva, i tighta små träningskläder. De visar "magrute resultat" på sin solariebruna mage och tar kort på sina fettsnåla salladsblad de äter till lunch. För att inte tala om deras proteinshakar som är superviktigt att stå med i handen och fota!!!

Fast jag kanske bara är avundsjuk, antagligen är det så. För jag orkar inte med gymmet, jag är för lat. Jag har inga fina träningskläder heller. Jag hade antagligen också tagit kort på mig själv om det funnits tillfälle på gymmet.

Tar inga kort i solariet heller, jag är alldeles för rädd för att sola solarium...Det där med nyttig mat funkar inte heller. Ni vet att jag skrev att jag skulle sluta med mina chokladmellanmål? Det höll i en vecka...jag är tillbaka i snickersdieten...

Jag suger....













St. Lucia



Igår hade vi besök av våran trevliga säljare från GANT (Heeeej Ingmar och Elin ifall ni läser :)!)

Kommer otroligt många fina nyheter, en del av dem har jag presenterat för er i tidigare inlägg. Men det kommer ramla in flera fina klockor från GANT i vår!

Det är fantastiskt kul när ett märke lyfter fram så många fina modeller på samma gång, det är inte så ofta det händer!

Här har vi nya St. Lucia. Swarovski kristaller, datumvisare och vattentät! Finns även med gummiband för en lite sportigare variant.

1990 :- med länk och 1690 :- med gummiband.








Jag vill...




Okej...jag vill inte ha mer snö nu jag tycker att det räcker

Jag är trött på min vinterjacka och mössfrisyrer

Jag vill vara solbränd och ha fräknar på näsan!

Äta glass i solen och dricka ett glas rosé på någon uteservering...


Onsdag



Jaha här sitter jag och googlar tuttar igen. Ganska exakt en månad kvar och jag är helt förvirrad. Drömmer i stort sätt varje natt om tuttar haha. Min största skräck är att de ska hamna för högt upp...Gaaah det ska bli skönt när det är gjort så jag kan lägga ner min extrema tuttfixering, den tar alldeles för mycket tid.

Alla Hjärtans Dag igår, spenderade den på jobbet. Vet inte hur många killar med panik i blicken jag såg...De flesta med en blombukett i handen.

Jens fick en snickers och jag fick en kebabpizza :) Sen somnade jag i hans knä. En perfekt dag helt enkelt.

Jag borde gå ner i tvättstugan nu...jag drar mig lite för det. Jag fick ett sånt hysteriskt utbrott sist jag försökte. Våran tvättstuga är ett katastrofområde, äckligare ställe får man leta efter. De som tvättar där förstår sig tydligen inte på hur man tvättar eller håller rent efter sig...smutsgrisar. Jag måste verkligen ta tag i det där och prata med dom...innan jag får ett allvarligare hysteriskt utbrott.

Club Oxid


Jag har det stora nöjet att få presentera Club Oxid!

Tranås nyaste och hetaste nöjeskoncept!


Första och tredje lördagen varje månad kommer Club Oxid ta det bästa nöjet och skapa en modern storstadsklubb med det hetaste nöjet i Tranås!

På allmän begäran kommer skaparna bakom bl a Torsdagsklubben i Linköping förgylla vårt nöjesliv med heta DJ's och riktigt grymma Temafester!


★ ★ ★ DJ ★ ★ ★
MATT HEWIE
Aktuell med sin nya singel, se promotionvideon här:
http://www.youtube.com/watch?v=YcTOypBU6oI

★ ★ ★ OXID ★ ★ ★
Premiär Lördag 3 mars
Öppet 22-01
Ålder 18+
Strandbaren. Ågatan 20 i Tranås

Det kommer bli en grym kväll! Jag kommer att vara där och jag vill se er där också!

Det här är bara början ...





Ett givande möte



Dagen har varit bra. Hade ett mycket givande och trevligt möte idag. För ett tag sen fick jag en förfrågan om jag ville vara med och hjälpa till med ett nattklubbskoncept en del lördagar framöver.

Och efter dagens möte så är jag på :) Riktigt duktiga och drivande killar som har siktet inställt på rätt saker! Jag har väntat på det här och tror detta kommer bli grymt.

Nu slipper jag sitta hemma och sucka i soffan på lördagskvällarna och trakassera Jens med min rastlöshet!

Det blir peeeeeerfekt!!!






Elin tittar på saker




Idag har jag tittat på saker...husbilar och möbler!


Dagen började med lunch i Knölby (Mjölby), staden med en stor potatis som rondellutsmyckning...idag såg det ut som någon smetat in den i vax, så den var alldeles glansig och liknade en jättestor varböld. Jag vill inte tänka på varbölder när jag ska äta på Mc Donalds. Kunde dom åtmindstonde inte gjort den i svartvitt, det hade gjort den lite mer...mindre ful...

Jaja nog om det. Sen var vi på en husbilsutställning, kan låta som en jätte trist grej men det var det faktiskt inte. Det var inga små husbilar, de såg ut som portabla lägenheter... Jag fastnade för en som kostade 1,2 miljoner...det var ju som hittat...

Den hade en inglasad dusch i sovrummet ;) coolt och hett! Dubbelsäng och en liten trappa upp till sängen.



Sen hade det öppnat en riktigt läcker möbelbutik i Mantorp. Har aldrig skådat snyggare soffor till så bra priser någonsin. Till och med så jag kan tycka att det är kul med inredning ibland.

En soffa hade diamanter fastsydda. Hur snyggt som helst men inte vidare bekvämt, men hey ska det vara fint får man lida pin...t





Sen hittade jag en säng jag vill ha!! Hur läcker är den inte?? Den hade inbyggd tv vid fotänden, och inbyggda små tvmonitorer i armstöden.



En suerfin lampa! ååh vill haaaaa




Sen tittade jag på kläder också...provade kläder också. Men jag har köpstopp, måste spara till plastpattarna. Det är svårt för mig att inte köpa fina kläder när jag hittar. Det är tom. lite ångestfyllt för mig att hänga tillbaka något som skriker "Elin". Men jag klarade det!!

Det enda jag fick med mig hem var fryspåsar...2 liters om ni ville veta...deppigt






Bra dag




De flesta är trevliga och rara men tyvärr är det ju oftast de otrevliga som sätter sig på minnet...

Men idag kom det in en sån rar farbror, han hade en klocka inlämnad hos oss och när han hämtade den av mig idag så hade han med sig en chokladbit till mig! Han sa att han hade gått förbi en sån där "godiskiosk" innan och köpt den till mig. Jag blev så rörd att jag blev tårögd. Snälla fina rara farbrorn hade tänk på lilla mig.

Sen för att göra dagen ännu bättre så kom fina Elin förbi med kaffe och vi tog oss en liten promenad på lunchen, som jag saknat henne! Tillsammans med Jossan har vi tre gjort en massa galenskaper som slulle ta en vecka att berätta om :) Saknar gänget!!! Saknar er som fan!! Nedan har ni Elin och Elin, radarparet lixom (men det var inte den kvällen någon satt inne i tre dagar, eller hur var det? hahaha. Förlåt, internhumor som ingen fattar...)



Sen toppade chefen dagen med att köpa världens godaste macka åt mig :)

En jäkligt bra dag så att säga!!!

Tack Daniel Wellington!



Titta vad som låg och väntade på mig när jag kom till jobbet!!

Tack snälla ni på Daniel Wellington! Blev jätteglad!!

Den är verkligen superfin och sitter helt klockrent på min arm :)

Roséguld, rosa/blått band som är utbytbart, finns i fem olika färger på banden. Fungerar också alldeles utmärkt att sätta ett snyggt läderband till. Går att varriera i oändlighet! En väldigt slimmad klocka som sitter perfekt på handleden









Sushi är ju GOTT!!!!



Jag har en lite lätt bloggtorka. Vad ska jag skriva lixom?


Igår provade jag sushi, jag hade fått för mig att jag inte gillade sushi. Har väl antagligen aldrig fattat hur man gör. När jag var i L.A så blev jag släpad till diverse sushiställen, det var otroligt fina ställen L.As bästa, toppen av toppen lixom men jag fattade inte och ville hellre åka till Mc Donalds.

MEN nu har jag äntligen fattat och så GOTT det var! Mmmm. Så det blir det mer av. Finns det något bra sushiställe i Tranås tro? Någon som vet?

Annars så startade jag dagen nere på sjukan, skulle ta lite blodprov. Så när jag smet in så hade en söt liten dam vänt sig om till mamma som var med och sagt "Det var en söt ung flicka!!"

Åååh ung!! Hörde ni?? Det där kommer jag leva länge på! Men jag ser ju ut som 12 när jag är osminkad så det är väl inte så konstigt...


Nej jag har inget vettigt att dela med mig av...sorry...jag kanske gör ett försök sen igen!


Lite virrig mitt i allt




Fikan med Malin kan gå till världshistorien som den trevligaste fikan ever!

Vi fikade i nästan tre timmar. Vi pratade konstant, det var nästan så man glömde andas haha. Malin är helt underbar! Hade jag varit kille hade jag typ blivit dökär! :)

Måste göras om snart!

Annars så har jag varit på banken och kollat på siffror och kurvor, fonder och aktier och gud vet vad det var, för mot slutet så slutade jag lyssna och stod bara och nickade medans jag tänkte på annat. Jag har sånna ofattbara koncentrationssvårigheter när det gäller saker jag inte riktigt förstår mig på, då svävar jag iväg. Men konstigt nog så har jag alltid klarat mig, jag är rätt bra på att improvisera när det väl gäller att behöva förklara saker jag inte har någon aning om.

En vän beskrev mig en gång: "Elin är noggrann men ändå inte noggrann i någon konstig kombination, fast lixom lite virrig mitt i allt,?" hahaha det där instämmer jag på!

Nu ska jag snart kojsa.

Sleep tight!

Tönt...



Ska dra mig upp på lilla stan. Uträtta ett ärende och sen ska jag träffa söta Malin, vi ska ta en fika och det är verkligen på tiden!!!


Annars så har jag tagit massa töntiga kort på mig själv i camen. Jätte töntig är jag. Usch...man ser ju rakt upp i näsan...




Soft söndag




Nu sitter vi i soffan med varsitt täcke och kollar på film.

Bättre söndag får man leta efter!

Jaa det var väl ytterligare en livsviktig uppdatering från mig...

(Hitta en bild jag fastnade lite för, satt och pillade lite på den tills jag blev nöjd!)






Pretty In Pastel - STORM




Med våren och sommaren på ingång (även fast det inte känns så just nu med 20 minusgrader...) så kommer även pastellfärgerna!

Mjuka härliga färger som lyser upp vilken outfit som helst.

Nyheter från STORM. Svårt att välja favorit men jag får nog säga att nr. 2 och 3 är mina!






1. Trinket 1399:-

2. Epsilon 1599:-

3. Mica 1599:-

4. Vestine 1299:-

5. Digi 799:-

6. Kanti SQ 999:-

7. Digiko 799:-



Planlös


God morgon. Solen skiner och jag njuter av en frukost i lugn och ro

Jag har inga större planer för dagen, väldigt planlös så att säga.



Jag har en attityd




Kommer på mig själv att jag sitter och kommenterar Melodifestivalen på Facebook... Varför gör jag det? Har jag inget liv?

Sånt skulle jag inte gjort för några år sen...Då avskydde jag Melodifestivalen. Är det en åldersgrej? Helt plötsligt uppskattar jag program som: "Vem vet mest" "På spåret" "Antikrundan" För att inte tala om hur slaviskt jag följer vädret och nu kommenterar friskt vem som var bäst i Melodifestivalen och har "gillat" en hel massa folks statusar...Plus att jag har fått ett sjukligt intresse för folks åldrar "Hur gammal är hon/han?" är min standard fråga

Jaja...

Jag är så trött och rastlös! Hur går det ihop? Googlat min dagliga skörd av pattar också men blir inte klokare för det. Mer oklok...

Hungrig också. Trött, rastlös och hungrig...

Fick höra från en kund idag att jag hade en attityd... Vi blev lite oense. Hon tyckte att jag skulle sänka priset på en vara då den fanns billigare hos våra konkurrenter och vi var ju en "billigare" butik så hon kände sig lurad (?) att vi skulle ta ett högre pris... Så då tyckte jag helt enkelt att hon skulle traska tillbaka till den lite "Fiiiiinare butiken med det liiiiiite biiiiilligare priset" och då tyckte hon alltså att jag hade en attityd. Sen gick hon ut, gick sedan förbi utanför och gav mig onda ögat. Usch hon är säkert en sån som sitter och kollar slaviskt på Melodifestivalen och följer Antikrundan och kommenterar allt som alla gör...

Tänk om jag blir sån jag med...En gnällkärring med attityd. Fyyy Faaen

Nu gick Jens ut helt frivilligt i 20 minusgrader för att köpa ananas och choklad till mig! Vad har jag gjort för att förtjäna det?? Det måste vara min underbara attityd :)

<3






Tuttfixeringen fortsätter



Två linnen, en långärmad tröja, en tjock stickad kofta, en lång väst, en jääättestor halsduk. Fick knappt på mig jackan och kunde inte röra armarna när jag väl fått på den. Frös jag? Som fan frös jag...

Men jag kan inte låta bli att gilla vädret ändå, jag gillar ju snö (när den inte ställer in mina tåg) Spenderade alltid en vecka i Sälen förr och längtar dit varje vinter. Jag älskar när det knastrar under skorna, när solen skiner på snön så det gnistrar.









Annars då? Joo tuttfixeringen fortsätter... Jag pratar tuttar med alla jag kan, med chefen, med vakterna med typ alla jag träffar på. Jag spanar på tidningsomslag, jag spanar in andra tjejers tuttar (kommer bli anmäld för trakasserier snart) Jag har tom. reggat mig på ett plastikforum som sitter och disskuterar bröst... Igår så var Sofie på jobbet, det gillar jag! Fick henne tom att visa sina tuttar "Jaa men stäng och lås dörren så får du se då!!!" suckade hon. Jag kastade mig över dom och kände, frågade inte ens först haha...






Stoppad korv


Brrr 15 minus.

Jag är lite osugen på att gå ut faktiskt. Jag fryser bara jag tittar ut.

Jeansen har jag hängt på elementet, brukar göra så, det är så gött att ta på sig varma kläder. Önskar att jag hade ett torkskåp som jag kunde ställa mig i och värma mig.

Nej dax att dra sig mot jobbet snart. Det blir dubbla tröjor och dubbla halsdukar hade mer än gärna haft långkallingar under jeansen om det gått. Kör på stoppad korv stilen idag.


Hörs och störs sen :)

1 februari



Idag är det två och ett halvt år sen vi träffades för första gången och idag har vi varit förlovade i ett och ett halvt år :)

Jag har ingen aning om hur jag har klarat av att leva utan honom innan vi träffades. När vi träffades föll alla pusselbitar på plats.

Han är tveklöst det bästa som har hänt mig!

Jag har min allra bästa vän vid min sida varje dag. Jag älskar varje liten millimeter av honom!

Den 1 augusti 2009, en varm lördagskväll träffades vi. Bakom baren på Zebban i Mjölby av alla platser på jorden fanns han med stort H.

Bilden är från den kvällen. Jens står lite bakom :)








Daniel Wellington


När vi ändå pratar klockor...

Jag har skrivit om dom förut. De blev en storsäljare och vi sålde slut på dom :)

Nu har de äntligen kommit hem på nytt och i två nya färger!

Gaah den rosa/blå är ju helt underbar!!

Och när man tröttnar på tygbandet blir den supersnygg med ett läderband, mycket classy!! Det som är kul med läderband är att det går att variera, välja färg efter humör det blir som en ny klocka varje gång man byter bandet.












Alla Hjärtans Dag



14 februari är det dax. Då man kan om man vill tänka lite extra på den man tycker om :)

Vi har ett jättebra erbjudande på klockor från Diesel och DKNY.








Skyltade med lite rosa godis gelehjärtan. La ett i slylten, stoppade ett i munnen, ett i slylten, ett till mig...enda tills jag var spyfärdig. Godisgrisen Elin...






Guldolja



Ett framtida köp är NUXE guldolja

Guldoljan ger huden en riktigt härlig lyster. Vintertrött hud får ett lyft och jag kan bara ana vilka underverk den kommer att göra på brunbrända ben i sommar!!

Innehåller Johannesörtsolja som verkar lugnande på huden. Innehåller även Makadamioljan och Hasselnötsoljan som återfuktar huden. Kameliaoljan och sötmandeloljan tillför näring till huden.

95,9% ingredienser är av naturligt ursprung. Innehåller ej konserveringsmedel, parabener, mineraloljor och silikon.

Man ska även kunna ha den i håret.

Liiiiite dyr, en ca 399 kronor får man betala. Men oljor brukar vara väldigt dryga då man inte behöver några större mängder. Oljan finns även utan guldskimmer och då har jag för mig att prislappet ligger lite lägre.