elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Jag skäms...




Här sitter jag och har det bra. Jag mår helt okej och har egentligen inget större att klaga på. Jag är en älskad person med en fantastisk familj och fina vänner. Nej jag har inget att klaga på EGENTLIGEN! Men det gör jag ju iallafall...ni får läsa om mina ilandsproblem, ni får läsa om att jag tycker synd om mig själv när jag inte fått sova nån natt osv.

Känslomässigt har det varit en tung vecka. En nära vän har gått igenom så otroligt mycket de senaste åren och nu fått ytterligare ett bakslag och det gör så ont i mig att se henne ledsen.

En annan bekant till mig fick beskedet att han har en cancertumör och opererades i veckan.

Och så har vi fina E som efter år av kämpande tillslut förlorade kriget mot sin cancer. Det var många år sedan jag såg henne sist och jag kände henne egentligen inte, men vi var lika gamla och det är en liten stad. Hon var en sån där tjej som man beundrade, så vacker och så sjöng hon som en ängel. Nu är hon världens finaste lilla ängel i himlen.

Och här sitter jag och skäms. Jag skäms för att jag klagar när det finns så många som har det så svårt.

Man får sig en tankeställare...man borde vara mer tacksam. Man borde ta vara på tiden som man har tillsammans med de man älskar. Man borde sluta hänga upp sig på småsaker.

Man borde vara lite mer jävla tacksam och sluta gnälla.

Mina tankar finns hos er <3


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: