elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Nära döden upplevelse



Igår trodde jag att min sista stund var kommen. Det hela är väldigt komiskt så här i efterhand men då var det inte så kul så klart.

Jag är en rätt glupsk tjej, jag äter rätt fort och speciellt när jag är hungrig. Jag äter som om det inte fanns någon morgondag lixom...Jens brukar säga åt mig när jag trycker in så mycket så att jag ser ut som en hamster att: "Elin ta det lugnt, det är ingen som ska ta det ifrån dig!"

Så igår då...Jag kände ett sånt där brutalt hungersug, sen var jag så hemskt trött och godissugen så köpte mig en giganstisk godispåse. För att döda hungern och pigga upp mig så började jag trycka in godisbitarna i munnen, typ två i taget i rasande fart...

Då hamnar biten fel...jag börjar svälja och svälja och i några sekunder tror man att: "Ja men det går nog bra det här"...jag börjar hosta...jag får ingen luft...jag får panik...Syrran som sitter bredvid mig i bilen säger åt pappa att stanna bilen, mamma som sitter på passagerarsätet hoppar ur och sliter upp min dörr, syrran är på väg att putta ut mig och göra heimlichmanöver och jag tror som sagt att min sista stund är kommen när jag kippar efter luft...hahaha. Men tillslut lossnar biten, jag hostar och så börjar jag få ner luft i lungorna igen och jag börjar gestikulera och vifta med armarna att faran är över.

De första orden jag lyckade harkla fram var "Jaha det fick jag för det..." Min glupskhet höll på att ta död på mig haha...usch det var hemskt. Men det positiva var att jag vaknade till ordentligt och godissuget försvann :)

Så kära vänner, läxan av detta är: TUGGA VÄL!!!

Annars så var det en supermysig dag hos syrran med familj och lilleplutten växer och växer och jag vill egentligen inte att han ska bli större. Han är en sån fantastisk liten människa och jag älskar honom så det gör ont i hjärtat. När han skrattar med hela sitt lilla ansikte och när han kommer fram och kramas så smälter mitt hjärta och jag får nästan lust att gråta av lycka.






Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Sina
skriven :

Dödsroligt... bokstavligt talat :D



Får man skämta om sånt här? Aja vi gjorde det båda två. Som de säger, gjort är gjort hehe

2 Elin
skriven :

Hahaha man får skämta om det :)