elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Fredag, findricka och gröna fingrar


Go kväll sönosar!

Det blir lite knasigt när jag mobilbloggar, texten hamnar i slutet och jag vet inte varför men ni får stå ut med det för jag har ingen aaaaning hur man gör för att ändra på det :)

Jag har jobbat själv hela veckan för chefen och resten av butikskedjan drog till soliga Spanien på affärsresa. Det går bra nu minsann. Jag har städat hela veckan, lyft på varenda liten pinal och jagat damråttor som om det inte fanns någon morgondag, sålt har jag också gjort och haft de vanliga psykfallen på besök...Tranås, psykfallens favoritstad.

Chefen blev iaf väldigt glad för mitt pedantiska städande (hade tom. lagt allt i raka linjer på hans arbetsbänk) Så jag fick en flaska findricka :) Mmmm den kommer sitta fint




Är btw sjukt stolt över mina blommor hemma. Behandlar dem som små barn, har alltid varit katastrof med blommor men nu jäklar har alla överlevt länge. Otroligt stolt över min ros, får nästan en liten tår i ögat när jag tittar på den! Jag är ju grym på grönt!!!!




Vet ni vad jag gjorde förut???? Jag var och TRÄNADE!!! Det finns tydligen muskler i min kropp de har bara vilat ett bra tag. Herregud jag kommer inte kunna gå imorn men så gött det känns. Jag har inte sett ett gyms insida på säkert ett år. Jag måste ta tag i det här nu känner jag...


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: