elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Dagens livsviktiga löshårs tips

 
 
Nu har jag hämtat ut mitt nya löshår från Happyhair.se
 
Det är lite dyrare därifrån men kvalitén är fantastiskt, hade mitt gamla därifrån i fyra fem år och skulle fortfarande kunnat använt det om jag inte färgat det mörkt. Köpte ett clip on set så att man kan slänga i det när man vill.
 
Så nu ligger det på tork efter ha fått sig en omgång med silverschampo. Provtvättade först en del hår med silvershampo, lät det ligga i ca fem minuter och insåg det hade bitit sig fast riktigt ordentligt...så den delen skiftar lite i lila.
 
Så mitt tips är att först tvätta hela håret med vanligt shampo och balsam och sen fylla upp handfatet med lite vatten och hälla i lite silverschampo i vattnet och sedan "doppa" håret i ,då fäste det inte lika hårt och gick att skölja ur. Har aldrig varit med om att ett löshår sugit åt sig så mycket silvershampo och mitt eget hår har aldrig blivit lila! Men det kanske har att göra med att löshåret är behandlat med något som gör att det fäster hårdre så var som sagt noga med att tvätta hårt först och SEN tvätta med silvershampot.
 
När det har torkat så ska jag sy ihop det till färre delar, jag vet inte om det bara är jag men jag får aldrig dit alla delar. Kanske har för litet huvud haha..(.Föredrar att sy ihop dem för att få "tjockare" bitar så ser det mer naturligt ut)
 
Ja det var väl dagens livsviktiga tips det :)
 
 
 
Taggar: Happyhair.se;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: