elinbloggar

En väldigt ovanligt vanlig blogg om livsviktiga saker.

Helgen



Meeeen heeeej!

Jag har inte hunnit/haft lust/brytt mig ett skit om att blogga.

Helgen spenderade jag iaf i Stockholm. Hemlighetsmakeri på hög nivå...

Rusade in i en lägenhet i Vasastan och överraskade Cissi som ska gifta sig i sommar och sen drog vi ut henne på möhippa!

Dagen var fullspäckad och vi hade otroligt tur med vädret. Vi var ett glatt och trött gäng haha. Vi var bl.a på danslektion "Carmen Electra lapdance burlesque tema typ...haha) Var helt sjukt kul och verkligen något jag skulle vilja fortsätta med. Sen lunchade vi i solen och drack champagne och sen fick Cissi fixa sina naglar på en fin salong och världen är bra liten då nageltjejen visade sig komma från Tranås trakten, alla vägar bär till T-ås.

Kvällen/natten spenderade vi på Berns, sjukt imponerad av de fina lokalerna men så kass musik!!! Fattar inte att DJ:n inte skämdes... Jag kände att min energi var helt borta så när klockan var efter 02.00 så var jag dödligt slut så jag och några tjejer drog oss "hemåt" Cissi ramlade in liiite senare.

Var iaf en mycket trevlig helg men vääldigt intensiv så har varit rätt trött de här dagarna. Tant orkar inte med att va ute i svängen längre ;)

















Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: